Velkommen til Betania

I sentrum av Kristiansand

 

Betania holder til i Kvadraturen i Kristiansand, med utsikt over elva. Vi har gudstjenester hver søndag kl. 17, med sang & musikk, tale, søndagsskole for barna og åpen kafé etter møtet. Vi holder også åpent andre dager i løpet av uka, og du kan bli med på både kor, Tirsdagstreff, One80 eller cellegrupper. 

Du er hjertelig velkommen til Betania!

Jesus til folket

 

Betania ønsker å være en menighet som bringer Jesus til folket. Jesus er den beste personen du og alle andre mennesker kan bli kjent med. I Bibelen leser vi at var venn med alle som ønsket hans vennskap. Han ble kalt "tolleres og synderes venn", men også Susanna, kona til forvalteren hos Herodes, var i Jesu nære omgangskrets. Jesus var en som brukte hele sitt liv til å leve for andre, gjennom å gi tid, kjærlighet, helbredelse til syke om visdom. Men han var og er noe mer: Han sa selv i "Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg" (Joh 14:6). Jesus er den eneste veien til Far, til Gud.

Vi ønsker å gi Jesus til folket, å presentere folk for Jesus, både med de vi er, hva vi gjør og legge til rette for møter mellom Jesus og mennesker.

Møt pastor Terje Govertsen

 

Terje Govertsen er pastor i Betania Kristiansand. Han vokste opp i Søgne, har kone og to barn. Før han ble pastor jobbet han med salg i møbel og innredningsbransjen, og har tatt med seg det praktiske livet inn i menighetslivet Han er en mann som bryr seg om mennesker, og tar seg alltid tid til en kopp kaffe og en prat.

Les mer fra Terje Govertsen på Pastorens hjørne

Interessert i å få vite mer?

Sjekk ut hva som skjer i Betania på våre nettsider, eller kom på et av våre møter. Hvis du ønsker, kan du også ta kontakt med oss via skjemaet nedenfor, så svarer vi så snart vi har mulighet.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Program

søn kl. 17:00 | Søndagsmøte m/Terje Govertsen
 Søndagsskole. Åpen kafé

tir kl. 11:30 | Tirsdagstreff
Hans Martin Skagestad taler. Pioneren synger. Bevertning

tir kl. 19:00 | Bønn & lovsang

ons kl. 19:00 | Bønn

ons kl. 19:30 | Menighetsmøte

fre kl. 20:00 | One80 Ungdomsmøte

søn kl. 11:00 | Pinsegudstjeneste i Q42
Hans Martin Skagestad taler.

Kontakt oss

Tlf: 380 24 054
E-post: post(at)betaniakrs.no

Adresse:
Elvegata 10, 4614 Kristiansand

Hør en tale

Mine sider

  • 1