Har du lyst på nye venner, et varmt fellesskap, bønn og bibel? Cellegruppene møtes regelmessig hjemme hos noen eller i Betania. Det er litt forskjellig hva de forskjellige gruppene gjør, men det typiske er sosialt, noe å spise (godteri eller en sunnere variant), bønn og bibel. Av og til finner gruppene på noe helt annet, som f.eks. bowling, sminkekveld eller kino.

Gudstjenestene er ukas høydepunkt i Betania. Her samles unge og gamle, liten og stor for å feire Jesus sammen, nyte hverandres fellesskap og få påfyll for uka som kommer.

Bønn er et privilegium. Bli med på bønnemøtene i Betania, onsdag kl. 19:00.

Betania har åpnet B-city, et bygg i «downtown» Kristiansand, der vi skal gi evangeliet til folk der hvor folket befinner seg. En drøm ble født, en visjon vokste frem, mye arbeid i bønn og på det praktiske plan har blitt gjort, og i dag er det som var en drøm blitt en virkelighet. 

Exodus er et kor for alle som er glade i å synge. Aldersgruppen er fra 25 til 60, og sangvalgene spenner fra rolige lovsanger til frisk tradisjonell gospel.
Dirigent: Tom Jarle Istad Kristiansen

Øvelser annenhver tirsdag kl. 19:00

Annenhver tirsdag (partallsuker) kl. 11:30 er det Tirsdagstreff i Betania. Det er sang og musikk, andakt og bevertning.

Vi får ofte gjester på besøk for å forkynne. Følg med på kalenderen til høyre for å se hvem som kommer på neste treff.

Liker du å gjøre praktiske ting? På Betania har vi tidenes triveligste herregjeng som treffes for å spise pizza og drive vedlikeholdsarbeid i Betania. Her er det bare å hive seg med.

Søstermisjonen samles en torsdag i måneden kl. 19. Her får du rapporter fra misjonsmarken, hyggelig fellesskap og mulighet til å gi evangeliet til andre verdensdeler. Du er hjertelig velkommen!

Program

søn kl. 17:00 | Søndagsmøte m/Terje Govertsen
 Søndagsskole. Åpen kafé

tir kl. 11:30 | Tirsdagstreff
Hans Martin Skagestad taler. Pioneren synger. Bevertning

tir kl. 19:00 | Bønn & lovsang

ons kl. 19:00 | Bønn

ons kl. 19:30 | Menighetsmøte

fre kl. 20:00 | One80 Ungdomsmøte

søn kl. 11:00 | Pinsegudstjeneste i Q42
Hans Martin Skagestad taler.

Kontakt oss

Tlf: 380 24 054
E-post: post(at)betaniakrs.no

Adresse:
Elvegata 10, 4614 Kristiansand

Hør en tale

Mine sider

  • 1