Er du ungdom er Betania virkelig en plass for deg! Vi har ungdomsmøter hver fredag, og du kan bli med i lovsangsteam og musikalarbeid, lyd og lys-teknikk, kafé, fotball eller det å hjelpe andre. Hver uke treffes ungdom hjemme hos hverandre til sosialt, god mat og Jesus. Betania er som skapt for ungdommer!

One80 er menighetens ungdomsarbeid. One80 Kristiansand har ungdomsmøter hver fredag kl. 20. Her blir du servert god musikk, taler og kafé m/bordtennis, biljard, airhockey og god mat, selvfølgelig. Les mer om One80 på deres egne hjemmesider.

Har du lyst på nye venner, et varmt fellesskap, bønn og bibel? Cellegruppene møtes regelmessig hjemme hos noen eller i Betania. Det er litt forskjellig hva de forskjellige gruppene gjør, men det typiske er sosialt, noe å spise (godteri eller en sunnere variant), bønn og bibel. Av og til finner gruppene på noe helt annet, som f.eks. bowling, sminkekveld eller kino.

Gudstjenestene er ukas høydepunkt i Betania. Her samles unge og gamle, liten og stor for å feire Jesus sammen, nyte hverandres fellesskap og få påfyll for uka som kommer.

Bønn er et privilegium. Bli med på bønnemøtene i Betania, onsdag kl. 19:00.

Betania har åpnet B-city, et bygg i «downtown» Kristiansand, der vi skal gi evangeliet til folk der hvor folket befinner seg. En drøm ble født, en visjon vokste frem, mye arbeid i bønn og på det praktiske plan har blitt gjort, og i dag er det som var en drøm blitt en virkelighet. 

Skal du være konfirmant skoleåret 2016/2017? Da har Filadelfia og Betania et opplegg for deg!

Program

søn kl. 17:00 | Søndagsmøte m/Terje Govertsen
 Søndagsskole. Åpen kafé

tir kl. 11:30 | Tirsdagstreff
Hans Martin Skagestad taler. Pioneren synger. Bevertning

tir kl. 19:00 | Bønn & lovsang

ons kl. 19:00 | Bønn

ons kl. 19:30 | Menighetsmøte

fre kl. 20:00 | One80 Ungdomsmøte

søn kl. 11:00 | Pinsegudstjeneste i Q42
Hans Martin Skagestad taler.

Kontakt oss

Tlf: 380 24 054
E-post: post(at)betaniakrs.no

Adresse:
Elvegata 10, 4614 Kristiansand

Hør en tale

Mine sider

  • 1